LEVERING & VERZENDEN

LEVERING

FCDH streeft ernaar alle bestellingen uiterlijk binnen 5 à 7 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Dit gebeurt via PostNL naar het bij de bestelling opgegeven afleveradres. Mocht de levertermijn om bepaalde redenen afwijken proberen wij u hiervan zo snel als mogelijk op de hoogte te stellen.

VERZENDEN

De verzendkosten van de artikelen naar een huisadres in Nederland bedragen €4,95. Bij bestellingen boven de €75,- rekenen wij geen verzendkosten. Alle pakketten worden verzonden via PostNL en zijn te traceren via Track and Trace. Wanneer de klant een verkeerd huisadres invult, zijn de kosten voor het opnieuw verzenden van het pakket voor de klant, FCDH is hier niet verantwoordelijk voor.

RETOURNEREN

RUILEN

Voor alle artikelen geldt dat zij binnen 5 werkdagen door de consument kunnen worden geruild bij FCDH. De artikelen dienen ongebruikt te blijven en in de staat van aankoop te verkeren, waarbij het artikel retour moet worden gestuurd in originele onbeschadigde verpakking. De kosten van het retourneren van goederen naar FCDH en het opnieuw verzenden van het artikel zijn beide voor de klant tenzij FCDH een onjuist artikel heeft verzonden. Voordat een artikel geretourneerd wordt, moet er eerst contact zijn geweest met onze klantenservice via het contactformulier of mail: shop@fcdh.nl.

RETOUR

Voor alle artikelen geldt dat zij binnen 14 werkdagen door de consument kunnen worden teruggezonden naar FCDH. De artikelen dienen ongebruikt te blijven en in de staat van aankoop te verkeren, waarbij het artikel retour moet worden gestuurd in originele onbeschadigde verpakking. De kosten van het retourneren van goederen naar FCDH zijn voor de klant. Uiteraard kunt u uw geld of een vervangend product geretourneerd krijgen. Voordat een artikel geretourneerd wordt, moet er eerst contact zijn geweest met onze klantenservice via het contactformulier of mail: shop@fcdh.nl.

Artikelen die speciaal voor de klant in opdracht zijn vervaardigd en / of zijn voorzien van persoonlijke bedrukking kunnen niet geruild worden of retour worden genomen. De klant is geheel zelf verantwoordelijk voor de aangeleverde tekst / afbeelding en de opgegeven maat van de kleding. Dit geldt ook voor artikelen in de sale.

SERVICE & GARANTIE

FCDH garandeert dat elk door haar geleverd artikel voldoet aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Voor de geleverde producten geldt een garantie, zoals deze door de producenten op haar producten wordt vastgesteld. Er kan geen sprake zijn van garantie indien de slijtage als normaal kan worden beschouwd en verder in de volgende gevallen:

• indien er veranderingen in of aan het product zijn aangebracht, waaronder begrepen reparaties die niet met toestemming van FCDH of de fabrikant zijn verricht.
• indien de originele pakbon niet kan worden overlegd, is gewijzigd of onleesbaar gemaakt.
• indien gebreken die het gevolg zijn van niet met de bestemming corresponderend of onoordeelkundig gebruik.
• indien beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud.
• Indien bedrukte kleding niet volgens de opgegeven wasvoorschriften is behandeld. Bedrukte kleding altijd binnenste buiten wassen op niet meer dan 40 graden en nooit in de droger.

GARANTIEBEWIJS

Voor garantie aanspraken kunt u contact opnemen met onze klantenservice, u kunt contact opnemen met onze klantenservice via het contactformulier of mail: shop@fcdh.nl. Onze klantenservice neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Retouradres
Service/ontvangst punt
p/a
T.a.v: FCDH
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer